HSV DE POEL

          Hengelsport vereniging Oudesluis

 

Wie er een verslag wilt doorgeven of maken mailen naar: hsvdepoel@me.com

Kind/ouder viswedstrijd 

===================== 

Zaterdag 2 juli 2011 om 18.30 uur  liep de Oude Herberg langzaam vol met enthousiaste vissers, die allemaal hun zinnen hadden gezet om de eerste Oudesluizer viskampioen te worden.

De koppels  bestonden uit vrienden, opa’s met kleinkinderen, vaders en moeders met kinderen en allerlei andere combinaties.  Na de inschrijving en een ieder zijn nummer had getrokken. Ging de colonne richting  het wedstrijdwater.  Nadat iedereen zich had geïnstalleerd ging de toeter en kon de wedstrijd beginnen...

Al gauw werd duidelijk dat de vis honger had en zo kon iedereen visvangen.

Tijdens de wedstrijd liep Frans Schurer rond als  controleur en hij keek rond of iedereen zich aan de regels hield. Dit was nodig, want voor de wedstrijd sijpelden al berichten dat sommige vissers bij andere vissers de spullen wilden saboteren. Maar onder de strenge, maar rechtvaardige blik van Frans is hier niets van vernomen. Na 2 uur vissen  ging de toeter en zo kwam er een einde aan een spannende wedstrijd. Na de telling van de punten kwam uiteindelijk het winnende team uit de bus en dit waren Hans Schipper en Jeffrey Broersen.

2e werden  Willem en Tobias Beekhuizen, 3e Jeroen en Mats Roels.

Zo konden de bekers worden uitgereikt met daarbij voor de prijswinnaars ook nog  een mooie pet van H.S.V. “DE POEL”. Zo kwam er een einde aan  een leuke wedstrijd, die hopelijk volgend jaar een vervolg krijgt.

Rest mij nog Teun en Rineke te bedanken voor de gastvrijheid en het verzorgen van de ijsjes  voor de kinderen die meegevist hadden.

 Henry